NieuwsProgramma 2016FeestweekGoede doelenConcertjesSint MaartenKnutselhoekVrijwilligersFondsenwervingBestuurIn de media Stichting Sint-Maartensfeest Zaltbommel op Facebook

Concertjes Sint Maartensfeest 2016

17.50 Peter van Korlaar

Orgelspel door Peter van Korlaar op het orgel van de Sint Maartenskerk. Peter is organist in Kerkdriel en heeft een eigen pianopraktijk en -studio. Daarnaast is hij muziekrecensent voor het Het Carillon en bestuurslid van de Nederlandse Franz Liszt Kring.

> Peter van Korlaar

18.15 uur Muziekschool Zaltbommel

Voor de blazers van de Muziekschool Zaltbommel is het Sint Maartensfeest weer een aanleiding om een ensemble te vormen. Met trompet, trombone en saxofoon studeren de leerlingen muziek in over liefde en barmhartigheid.

> Muziekschool Zaltbommel

18.30 uur Pyrolysis

Pyrolysis is een folk-band uit Zaltbommel. Met bouzouki, viool, accordeon en bodhrán spelen ze voornamelijk Iers en Schots klinkende tunes, maar ook ander eigen werk geïnspireerd op muziek van over de hele wereld! Bij onze Sint Maartensviering zal de afwezigheid van de toetsenist, Laurens, worden opgevuld door de prachtige zang van Robin. De muziek van Pyrolysis geeft je een gevoel van vrolijkheid en vriendschap en laat je je zorgen even vergeten!

> Pyrolysis

19.00 uur Ayres Renaissancekwartet

De passie voor oude, vergeten muziek bracht hen tot het vormen van dit Renaissancekwartet. Ayres (spreek uit: Èrs) duikt het verleden in op zoek naar treurige liefdesliederen, opgewekte psalmen of serene missen. Marleen, Robin, Laurent en Bas kozen er voor om hun ensemble Ayres te noemen, naar het oude Engelse woord voor lied en erfgenaam, vanwege de rijke verzameling aan muziek die ons nagelaten is.

19.30 uur Senta Ensemble

De leden van het Senta ensemble komen allen uit Koorschool Senta. Ze zijn nu uitgevlogen om te studeren, maar komen nog geregeld samen om te repeteren en concerten te geven.

> Senta Ensemble
Zoeken
© 2017 Stichting Sint-Maartensfeest Zaltbommel